Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Plasmamade

Plasmamade is sinds 2013 op de markt met plasmafilters. De filters zijn speciaal ontwikkeld voor afzuigkappen in de keukenbranche. Het PlasmaMade Air filter is direct op iedere afzuigkap te plaatsen, waarbij een afvoer buis naar buiten overbodig is geworden. Ontdek welk filter voor uw keuken geschikt is.

Toont alle 3 resultatenToont alle 3 resultaten

Prijs

Reviews van Klanten

Plasmamade filters: Een gezonde en duurzame oplossing voor schone lucht in huis

Met de innovatieve filters van Plasmamade zorgt u voor schone lucht in uw huis. Onze filters zijn ontworpen om een breed scala aan verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen en bieden tal van andere voordelen die uw levenskwaliteit verbeteren. Hieronder leest u meer over de eigenschappen van Plasmamade filters en waarom ze de beste keuze zijn voor uw huis.

Breed scala aan verontreinigende stoffen verwijderen

Plasmamade filters zijn in staat om een breed scala aan verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen. Onze filters zijn gebaseerd op geavanceerde oxidatieprocessen (AOP) die schadelijke stoffen afbreken tot minder schadelijke stoffen. Dit betekent dat u kunt genieten van schone en gezonde lucht in uw huis, vrij van schadelijke stoffen zoals bacteriën, virussen, schimmelsporen en fijnstof.

Energiezuinig en milieuvriendelijk

Bij Plasmamade hechten we veel waarde aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Onze filters zijn ontworpen om een minimaal energieverbruik te hebben en zijn gemaakt van duurzame materialen die bijdragen aan een duurzame levensstijl. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van schone lucht, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Geschikt voor verschillende soorten afzuigkappen

Plasmamade filters zijn compatibel met verschillende soorten afzuigkappen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Of u nu een filter nodig heeft voor een wandafzuigkap, een eilandafzuigkap of een inbouwafzuigkap, u kunt erop vertrouwen dat onze filters de beste keuze zijn voor uw behoeften. Dit maakt het gemakkelijk om schone lucht te realiseren in uw huis, ongeacht de vormgeving van uw keuken.

Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij

Bij Plasmamade vinden we het belangrijk dat onze filters gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij zijn. Onze filters zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen speciaal onderhoud of vervanging. Dit betekent dat u kunt genieten van schone lucht zonder extra inspanning of kosten.

Ontdek de voordelen van Plasmamade filters

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om schone lucht in uw huis te realiseren? Ontdek dan de voordelen van Plasmamade filters! Onze filters bieden een duurzame en effectieve oplossing.