Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

 • Transparante prijzen

 • Wij geven u graag advies

 • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

 • Gratis retour

 • Gratis verzending op alle orders

ATAG Plasmafilter HF4001

ATAG Plasmafilter HF4001

729,00

0 out of 5
Categorie:

Productbeschrijving

ATAG Plasmafilter HF4001 – Schone lucht voor een gezonder huis

Met de ATAG Plasmafilter HF4001 ben je verzekerd van schone en gezonde lucht in huis. Het filter is speciaal ontworpen om stof, pollen, schimmels, bacteriën en zelfs virussen uit de lucht te filteren. Hierdoor adem je schone en gezonde lucht in, wat bijdraagt aan een betere gezondheid en een hogere levenskwaliteit.

De voordelen van de HF4001

Wanneer je denkt aan een gezonde leefomgeving, denk je misschien vooral aan schoon drinkwater en gezond voedsel. Maar wat veel mensen niet weten, is dat de luchtkwaliteit in huis minstens zo belangrijk is voor onze gezondheid. Zeker in deze tijd, waarin we meer tijd binnen doorbrengen dan ooit tevoren, is het van groot belang om te zorgen voor schone lucht in huis. De Plasmafilter is dé oplossing voor een gezonder huis.

Dit filter is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. De filter is eenvoudig te installeren en te onderhouden, zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is de filter regelmatig vervangen om te zorgen voor optimale prestaties.

De technologie achter de ATAG Plasmafilters

De ATAG Plasmafilter HF4001 maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van luchtfiltratie. De filter is voorzien van een plasmaclusterionisator, die positieve en negatieve ionen produceert. Deze ionen hechten zich aan de verontreinigende stoffen in de lucht, waardoor deze worden geneutraliseerd en uit de lucht worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een gezonde en schone lucht in huis, die bijdraagt aan een betere gezondheid en een hogere levenskwaliteit.

De ATAG Plasmafilter HF4001 – een investering in je gezondheid

Het filter is meer dan zomaar een luchtfilter. Het is een investering in je gezondheid en in de gezondheid van je gezin. Met de filter ben je verzekerd van schone en gezonde lucht in huis, wat bijdraagt aan een betere gezondheid en een hogere levenskwaliteit. Bovendien is de filter zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden, zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Kortom, de ATAG Plasmafilter HF4002 is dé oplossing voor een gezonder huis.

De Atag HF4001 is geschikt voor de volgende afzuigkappen:

  • PSK625RVS
  • PSK925RVS
  • BSK661RVS
  • BSK961RVS
  • BSK661MAT
  • BSK961MAT
  • BSK965RVS
  • BSK965MAT
  • RSK861RVS
  • ISW950RVS
  • ISW990RVS
  • DSG880WIT
  • DSG880MAT

GARANTIE & Service

Wettelijke garantietermijn

U ontvangt op alle producten de wettelijke fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Afhankelijk van het merk is er ook nog mogelijkheid voor aanvullende garantievoorwaarden. Wij zullen u hierover informeren bij de aanschaf van het product.

 

U kunt rekenen op onze Klantenservice

Naast de fabrieksgarantie kunt u na uw aankoop rekenen op onze klantenservice die graag uw vragen beantwoord rondom installatie, onderhoud en probleemoplossingen. Wij verkopen kokend water kranen sinds 2016 en kunnen u daarom van het juiste advies voorzien.

Het team van Plasmafilter.nl staat u graag te woord.

Internetprijzen

Niet alleen profiteert u van lage concurrerende internetprijzen, u krijgt er ook nog eens een deskundige klantenservice bij die voor u klaarstaat tijdens en ook na de aankoop van uw kokend water kraan.

Wat u van ons mag verwachten:

De beste prijs (kijk in uw winkelwagen voor de actuele prijs)
Deskundige Klantenservice ook na uw aankoop
Gratis Verzending & Retour
14 dagen bedenktijd (geld terug-garantie!)

Elders goedkoper?

Hebben we volgens u niet de beste deal? Laat het ons weten via Whatsapp, Mail of Telefoon. We kijken en denken graag met u mee.

whatsapp-ons

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste met een review

*

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending


U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.


U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Wij zorgen voor een retourlabel zodat u hier geen kosten aan heeft.

Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden hierna binnen uiterlijk 5 werkdagen gecrediteerd op de bankrekening die is gebruikt voor de aanschaf van het artikel.

Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!