Uw volgende keuken gemakkelijk .online - nextkitchen.online

 • 100% Laagste prijsgarantie

 • Wij geven u graag advies

 • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

 • Gratis retour

 • Gratis verzending op alle orders

Plasmamade Plasmafilter GUC1314

Plasmamade Plasmafilter GUC1314

619,00

0 out of 5
Categorie:

Productbeschrijving

Plasmamade Plasmafilter GUC1314

De Plasmamade Plasmafilter GUC1314 is een speciaal gepatenteerd systeem voor het zuiveren van (kook)luchten. Het filter is ideaal voor het plaatsen in uw kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen kunt u het filter naadloos aansluiten op uw bestaande afzuigsysteem.

Hoe werkt het?

De Plasmamade filter gaat vanzelf aan. Zodra er een luchtstroom ontstaat zal het filter zichzelf aanschakelen. Zo lang de luchtstoom aanhoudt zal deze constant de luchtsnelheid blijven meten, zodat het filter de juiste hoeveelheid ionisatie plasma aan zal maken. Vuile lucht wordt aangevoerd, zoals rook, pollen, bacteriën, vocht, water, geuren, virussenen schimmels. Deze komen in de voorkamer van het filter terecht waar de speciaal gepatenteerde voorkegel de lucht naar het filter zal leiden.

In de tweede kamer vindt het splitsen van moleculen plaats, ook wel plasma genoemd. In de derde kamer zit een speciale Nano-glasvezelmat. Deze houdt de stoffen vast. Daartussen vindt de chemische reactie plaats, ook wel oxidatie genoemd. Vervolgens wordt dit afgevoerd via absorptie materiaal (actief kool mat). Hier wordt overtollig plasma afgevangen. De lucht is inmiddels voor 99.97 % gereinigd en de ruimte worden ingeblazen. Het restproduct is niets anders dan Co² en waterdamp. Het filter is voorzien van alle veiligheidskeurmerken voor een optimaal veilig thuisgevoel.

Plasmamade Plasmafilter GUC1314: Recirculatie op basis van plasmatechnologie

Afvoer tot 1000 m3 per uur
10-15 jaar levensduur
96 x 372 x 341 mm
Standaard geleverd met een verloopstuk naar 230mm x 80mm
Energiezuinig: 8 watt
Speciaal voor kookplaten met geïntegreerde afzuiging
5 jaar garantie
Tevens verkrijgbaar als GUC1212 en GUC1214.

Installatie

Bent u benieuwd hoe u de GUC1314 moet installeren op uw kookplaat? Zie dan hier een filmpje hoe de installatie van de plasmafilter werkt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste met een review

*

GARANTIE

Bij Quooker producten die u bij ons koopt krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij Franke en GROHE kranen krijgt u zelfs 5 jaar fabrieksgarantie.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Laagste prijsgarantie, hoe werkt dat precies? U wilt graag zeker weten dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe kokend water kraan, daar helpen we u dan ook graag bij. Zo controleren wij wekelijks alle prijzen van onze concurrenten. Vindt u online een prijs die goedkoper is dan uw winkelmandje? Neem dan contact met ons op voor onze laagste prijsgarantie en ontvang een cashback direct na uw aankoop.

 

We hebben een aantal voorwaarden opgesteld waar u rekening mee dient te houden bij deze actie:

  • U brengt ons bij voorkeur voor de aankoop op de hoogte, we passen de prijs direct voor u aan;
  • U kunt tot 7 dagen na de aankoop ook aanspraak maken op de laagste prijsgarantie;
  • De prijs betreft een geadverteerde prijs op de website van onze concurrent, geen eenmalige korting of offerte op maat;
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie.

Vragen over onze laagste prijsgarantie? Stuur een e-mail naar info@plasmafilter.nl of bel met 0570-869668.

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending
U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.
Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden rond de eerste van de maand gecrediteerd.
Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!