Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Atag

ATAG plasmafilters helpen op effectieve manier om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. De innovatieve luchtfiltratie-oplossingen gebruiken plasma-technologie om ongewenste deeltjes uit de lucht te verwijderen, waardoor u schone en gezonde lucht inademt.

Toont alle 3 resultatenToont alle 3 resultaten

Prijs

Reviews van Klanten

ATAG Filters voor Kookplaten: Kies het juiste filter

ATAG staat bekend om het produceren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige kookplaten. Een cruciaal aspect van ATAG kookplaten zijn de filters die zorgen voor een schone en frisse keukenomgeving.

ATAG afzuigsystemen: efficiënte damp- en geurverwijdering

ATAG kookplaten zijn uitgerust met geïntegreerde afzuigsystemen die zowel dampen als geuren effectief afvoeren. Deze afzuigsystemen maken gebruik van filters om de lucht te zuiveren voordat het weer de keuken in wordt geblazen. Er zijn twee soorten filters die in ATAG kookplaten worden toegepast: vetfilters en geurfilters.

Vetfilters: bescherming voor het afzuigsysteem

Vetfilters zijn ontworpen om vetdeeltjes uit de kookdampen op te vangen en te voorkomen dat ze zich ophopen in het afzuigsysteem. Dit zorgt ervoor dat het systeem efficiënt blijft werken en de levensduur wordt verlengd. ATAG kookplaten maken meestal gebruik van roestvrijstalen vetfilters, die eenvoudig te reinigen zijn en vaak geschikt zijn voor de vaatwasser.

Onderhoud van ATAG filters: eenvoudig en kostenbesparend

Het onderhoud van ATAG kookplaat filters is eenvoudig en kostenefficiënt. ATAG biedt duidelijke instructies voor het onderhoud en de vervanging van filters, zodat u verzekerd bent van een langdurig en efficiënt gebruik van uw kookplaat.