Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

 • Transparante prijzen

 • Wij geven u graag advies

 • Gratis retour

 • Gratis verzending op alle orders

Plasmamade Plasmafilter GUC1212

Plasmamade Plasmafilter GUC1212

Oorspronkelijke prijs was: €649,00.Huidige prijs is: €529,00.

0 out of 5
Categorie:

Productbeschrijving

Plasmamade Plasmafilter GUC1212

De Plasmamade Plasmafilter GUC1212 is een speciaal gepatenteerd systeem voor het zuiveren van (kook)luchten. Het filter is ontwikkeld om in uw afzuigkap te worden geplaatst. Het vetfilter van de afzuigkap zorgt ervoor dat vet en andere grove verontreinigingen wordt afgescheiden van de geuren. De plasmafilter wordt boven de uitblaasmond van de motor geplaatst. Dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen kunt u het filter naadloos aansluiten op uw bestaande afzuigsysteem.

Hoe werkt het?

De Plasmamade filter gaat vanzelf aan. Zodra er een luchtstroom ontstaat zal het filter zichzelf aanschakelen. Zo lang de luchtstoom aanhoudt zal deze constant de luchtsnelheid blijven meten, zodat het filter de juiste hoeveelheid ionisatie plasma aan zal maken. Vuile lucht wordt aangevoerd, zoals rook, pollen, bacteriën, vocht, water, geuren, virussenen  schimmels. Deze komen in de voorkamer van het filter terecht waar de speciaal gepatenteerde voorkegel de lucht naar het filter zal leiden.

In de tweede kamer vindt het splitsen van moleculen plaats, ook wel plasma genoemd. In de derde kamer zit een speciale Nano-glasvezelmat. Deze houdt de stoffen vast. Daartussen vindt de chemische reactie plaats, ook wel oxidatie genoemd. Vervolgens wordt dit afgevoerd via absorptie materiaal (actief kool mat). Hier wordt overtollig plasma afgevangen. De lucht is inmiddels voor 99.97 % gereinigd en de ruimte worden ingeblazen. Het restproduct is niets anders dan Co² en waterdamp. Het filter is voorzien van alle veiligheidskeurmerken voor een optimaal veilig thuisgevoel.

Montage van het Plasmamade Plasmafilter GUC1212 is mogelijk op iedere afzuigkap

Het elektronische Plasmamade luchtfilter wordt eenvoudig geplaatst op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor. Dit is mogelijk op vrijwel ieder type afzuigkap. De elektronica van het filter wordt vervolgens ingeschakeld door de luchtstroom van de afzuigkap, schouw, of wasemschouw. De aangezogen verontreinigde luchtstroom (vetten, pollen, geuren etc.) wordt door middel van een natuurlijke reactie omgezet in schone lucht en Co2. De gefilterde (gerecirculeerde) schone lucht wordt terug geblazen in de ruimte.

Plasmamade: Recirculatie op basis van plasmatechnologie

Afvoer tot 600 m3 per uur
10-15 jaar levensduur
170 mm x ø 180 mm
Standaard geleverd met een verloopstuk naar ø 150 mm
Energiezuinig: 8 watt
5 jaar garantie
Tevens verkrijgbaar als GUC1214.

GARANTIE & Service

Wettelijke garantietermijn

U ontvangt op alle producten de wettelijke fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Afhankelijk van het merk is er ook nog mogelijkheid voor aanvullende garantievoorwaarden. Wij zullen u hierover informeren bij de aanschaf van het product.

 

U kunt rekenen op onze Klantenservice

Naast de fabrieksgarantie kunt u na uw aankoop rekenen op onze klantenservice die graag uw vragen beantwoord rondom installatie, onderhoud en probleemoplossingen. Wij verkopen kokend water kranen sinds 2016 en kunnen u daarom van het juiste advies voorzien.

Het team van Plasmafilter.nl staat u graag te woord.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Laagste prijsgarantie, hoe werkt dat precies?  U wilt graag zeker weten dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe kokend water kraan, daar helpen we u dan ook graag bij. Zo controleren wij wekelijks alle prijzen van onze concurrenten. Vindt u online een prijs die goedkoper is dan uw winkelmandje? Neem dan contact met ons op voor onze laagste prijsgarantie en ontvang een cashback direct na uw aankoop.

 

We hebben een aantal voorwaarden opgesteld waar u rekening mee dient te houden bij deze actie:

  • U brengt ons bij voorkeur voor de aankoop op de hoogte, we passen de prijs direct voor u aan;
  • U kunt tot 7 dagen na de aankoop ook aanspraak maken op de laagste prijsgarantie;
  • De prijs betreft een geadverteerde prijs op de website van onze concurrent, geen eenmalige korting of offerte op maat;
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie.
  • Indien we de prijs niet kunnen matchen ontvangt u het aankoopbedrag retour, de retourvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Vragen over onze laagste prijsgarantie? Stuur een e-mail naar info@plasmafilter.nl of bel met 026 8080 681.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending


U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.


U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Wij zorgen voor een retourlabel zodat u hier geen kosten aan heeft.

Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden hierna binnen uiterlijk 5 werkdagen gecrediteerd op de bankrekening die is gebruikt voor de aanschaf van het artikel.

Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!