Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

 • Transparante prijzen

 • Wij geven u graag advies

 • Gratis retour

 • Gratis verzending op alle orders

Boretti Plasmafilter PURO500

Boretti Plasmafilter PURO500

Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €499,00.

0 out of 5
Categorie:

Productbeschrijving

Boretti Plasmafilter PURO500

Met de Boretti Plasmafilter Puro500 wordt 500m3 lucht per uur gezuiverd, waardoor het een ideale en gezonde oplossing is voor uw designkeuken. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en technieken, wordt er bij Boretti gezorgd voor een duurzame oplossing voor uw designkeuken.

In de moderne keuken wordt steeds vaker gekozen voor een plasmafilter. Dit komt doordat deze filters gemakkelijker te onderhouden zijn dan koolstoffilters en energiezuiniger zijn dan reguliere afzuigsystemen. Het gebruik van de plasmafilters van Boretti zorgt voor een zuiver luchtklimaat in uw keuken. Rook, pollen en bacteriën worden effectief gefilterd, wat de Puro tot een echte zuiveraar maakt die vervelende geuren uit uw keuken verwijdert.

In tegenstelling tot koolstoffilters gaan de plasmafilters van Boretti net zo lang mee als uw keuken, waardoor u op de lange termijn aanzienlijk veel geld bespaart ten opzichte van recirculatie met koolstoffilters. Daarnaast is de Puro van Boretti energiezuiniger, doordat deze geen ventilatieschacht naar buiten nodig heeft.

U zult merken dat de vervuilde lucht voor 98% wordt afgebroken en snel weer schoon is. De Puro van Boretti is dus een eigentijdse en moderne oplossing om uw keuken gezond te houden voor het hele gezin.

Unieke eigenschappen

Met een verwerkingscapaciteit van 500m3 lucht per uur kan de Boretti Puro500 gemakkelijk aangesloten worden op elke nieuwe en bestaande afzuigkap met een afvoer van 150 mm. Het is belangrijk om te vermelden dat de Puro strenge keuringen heeft doorstaan en valt onder de categorie luchtreinigingsapparaat.

Wanneer de afzuigkap wordt ingeschakeld, activeert de Puro zichzelf. De lucht wordt door het plasmafilter verwerkt en vervolgens warm en schoon teruggeblazen in uw keuken. Het is daarbij van belang om regelmatig de Puro op de laagste stand in te schakelen, zodat zowel de lucht in de keuken als het plasmafilter zelf gereinigd worden.

Kenmerken van de Boretti Plasmafilter PURO500

 • Afmetingen: 150.00 mm (afvoer diameter), 120.00 mm (hoogte), 210.00 mm (diameter)
 • Kleur: Zwart
 • Energieverbruik: Max. 10W
 • Verwerkt: 500m3/u
 • Type filter: Actief recirculatiefilter
 • Efficiëntie: 98% van de vervuilde lucht wordt afgebroken
 • Geen ventilatieschacht nodig
 • Filtert pollen, bacterieën en allergenen
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Produceert geen geluid
 • Werkt met lage voltages
 • Onderhoudsvrij

GARANTIE & Service

Wettelijke garantietermijn

U ontvangt op alle producten de wettelijke fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Afhankelijk van het merk is er ook nog mogelijkheid voor aanvullende garantievoorwaarden. Wij zullen u hierover informeren bij de aanschaf van het product.

 

U kunt rekenen op onze Klantenservice

Naast de fabrieksgarantie kunt u na uw aankoop rekenen op onze klantenservice die graag uw vragen beantwoord rondom installatie, onderhoud en probleemoplossingen. Wij verkopen kokend water kranen sinds 2016 en kunnen u daarom van het juiste advies voorzien.

Het team van Plasmafilter.nl staat u graag te woord.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Laagste prijsgarantie, hoe werkt dat precies?  U wilt graag zeker weten dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe kokend water kraan, daar helpen we u dan ook graag bij. Zo controleren wij wekelijks alle prijzen van onze concurrenten. Vindt u online een prijs die goedkoper is dan uw winkelmandje? Neem dan contact met ons op voor onze laagste prijsgarantie en ontvang een cashback direct na uw aankoop.

 

We hebben een aantal voorwaarden opgesteld waar u rekening mee dient te houden bij deze actie:

  • U brengt ons bij voorkeur voor de aankoop op de hoogte, we passen de prijs direct voor u aan;
  • U kunt tot 7 dagen na de aankoop ook aanspraak maken op de laagste prijsgarantie;
  • De prijs betreft een geadverteerde prijs op de website van onze concurrent, geen eenmalige korting of offerte op maat;
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie.
  • Indien we de prijs niet kunnen matchen ontvangt u het aankoopbedrag retour, de retourvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Vragen over onze laagste prijsgarantie? Stuur een e-mail naar info@plasmafilter.nl of bel met 026 8080 681.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending


U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.


U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Wij zorgen voor een retourlabel zodat u hier geen kosten aan heeft.

Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden hierna binnen uiterlijk 5 werkdagen gecrediteerd op de bankrekening die is gebruikt voor de aanschaf van het artikel.

Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!