Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

 • Transparante prijzen

 • Wij geven u graag advies

 • Gratis retour

 • Gratis verzending op alle orders

Boretti Plasmafilter PURO650

Boretti Plasmafilter PURO650

Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €499,00.

0 out of 5
Categorie:

Productbeschrijving

Boretti Plasmafilter PURO650

Met het Boretti Plasmafilter Puro650 kunt u op een moderne en nieuwe manier de lucht in uw keuken zuiveren. Dit krachtige filter heeft de capaciteit om 650m3 lucht per uur te reinigen en combineert de nieuwste en mooiste technieken om duurzame oplossingen te bieden voor uw designkeuken.

In de moderne keuken wordt steeds vaker gekozen voor een plasmafilter, omdat deze filters gemakkelijker te onderhouden zijn dan koolstoffilters en energiezuiniger zijn dan reguliere afzuigsystemen. De plasmafilters van Boretti worden op de afzuigkap aangesloten en zorgen voor een zuiver luchtklimaat in uw keuken. Rook, pollen en bacteriën worden effectief gefilterd, wat de Puro tot een echte zuiveraar maakt die vervelende geuren uit uw keuken verwijdert.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot koolstoffilters gaan de plasmafilters van Boretti net zo lang mee als uw keuken, waardoor u op de lange termijn aanzienlijk veel geld bespaart ten opzichte van recirculatie met koolstoffilters. Daarnaast heeft de Puro geen ventilatieschacht naar buiten nodig, wat u zult merken aan uw energierekening. De vervuilde lucht wordt voor 98% afgebroken en snel weer schoon.

De Boretti Puro650 heeft unieke eigenschappen, zo kan deze gemakkelijk aangesloten worden op elke nieuwe en bestaande afzuigkap met een afvoer van 150 mm. Uiteraard heeft de Puro strenge keuringen doorstaan en valt het plasmafilter onder de categorie luchtreinigingsapparaat. Wanneer u de afzuigkap inschakelt, activeert de Puro zichzelf en wordt de lucht verwerkt en warm en schoon teruggeblazen in uw keuken.

Om zowel de lucht in de keuken als het plasmafilter zelf gereinigd te houden, is het belangrijk om de Boretti Puro regelmatig op de laagste stand in te schakelen. Dit onderhoudsvrije plasmafilter is een eigentijdse en moderne oplossing om uw keuken gezond te houden voor het hele gezin.

Kenmerken van de Boretti Plasmafilter PURO650

 • Diameter: 155.00 mm
 • Afvoer diameter: 120.00 mm
 • Kleur: Zwart
 • Energieverbruik: Max. 10W
 • Verwerkt: 650m3/u
 • Type filter: Actief recirculatiefilter
 • Efficiëntie: 98% van de vervuilde lucht wordt afgebroken
 • Geen ventilatieschacht nodig
 • Filtert pollen, bacterieën en allergenen
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Produceert geen geluid
 • Werkt met lage voltages
 • Onderhoudsvrij

GARANTIE & Service

Wettelijke garantietermijn

U ontvangt op alle producten de wettelijke fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Afhankelijk van het merk is er ook nog mogelijkheid voor aanvullende garantievoorwaarden. Wij zullen u hierover informeren bij de aanschaf van het product.

 

U kunt rekenen op onze Klantenservice

Naast de fabrieksgarantie kunt u na uw aankoop rekenen op onze klantenservice die graag uw vragen beantwoord rondom installatie, onderhoud en probleemoplossingen. Wij verkopen kokend water kranen sinds 2016 en kunnen u daarom van het juiste advies voorzien.

Het team van Plasmafilter.nl staat u graag te woord.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Laagste prijsgarantie, hoe werkt dat precies?  U wilt graag zeker weten dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe kokend water kraan, daar helpen we u dan ook graag bij. Zo controleren wij wekelijks alle prijzen van onze concurrenten. Vindt u online een prijs die goedkoper is dan uw winkelmandje? Neem dan contact met ons op voor onze laagste prijsgarantie en ontvang een cashback direct na uw aankoop.

 

We hebben een aantal voorwaarden opgesteld waar u rekening mee dient te houden bij deze actie:

  • U brengt ons bij voorkeur voor de aankoop op de hoogte, we passen de prijs direct voor u aan;
  • U kunt tot 7 dagen na de aankoop ook aanspraak maken op de laagste prijsgarantie;
  • De prijs betreft een geadverteerde prijs op de website van onze concurrent, geen eenmalige korting of offerte op maat;
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie.
  • Indien we de prijs niet kunnen matchen ontvangt u het aankoopbedrag retour, de retourvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Vragen over onze laagste prijsgarantie? Stuur een e-mail naar info@plasmafilter.nl of bel met 026 8080 681.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending


U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.


U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Wij zorgen voor een retourlabel zodat u hier geen kosten aan heeft.

Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden hierna binnen uiterlijk 5 werkdagen gecrediteerd op de bankrekening die is gebruikt voor de aanschaf van het artikel.

Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!