Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

VEELGESTELDE VRAGEN

Omtrent plasmafilters

Wij begrijpen dat u een plasmafilter niet zomaar aanschaft. Om deze speurtocht voor u gemakkelijk te maken verschaffen wij hieronder de antwoorden op vragen welke ons het meest gesteld worden.

Plasmafilter vragen

Wat is een Plasmafilter?

Past het filter op iedere afzuigkap?

Plasmafilters zijn ontwikkeld om universeel te zijn en dus op vrijwel iedere afzuigkap aangesloten te worden. De meeste afvoerbuizen zijn 150 mm en 120 mm. Controller goed op de productpagina’s voor welke aansluiting de filter geschikt is.

0 2

Hoe lang gaat een plasmafilter mee?

De levensduur van een gemiddelde plasmafilter is 10 tot 15 jaar. Plasmamade geeft bovendien 5 jaar garantie op uw product.

0 1

Wat is het verschil tussen een plasmafilter en een koolstoffilter?

Een plasmafilter is volledig onderhoudsvrij en gaat langer mee. Er hoeven geen filters vervangen te worden of gereinigd te worden. Verder zorgt een plasmafilter voor een veel schonere en dus gezondere lucht dan een koolstoffilter.

0 1

Wat zijn de voordelen van een plasmafilter?

Plasmafilters kunnen een breed scala aan verontreinigende stoffen uit de lucht verwijderen, zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, en zijn over het algemeen energiezuiniger dan traditionele filters.

0 0

Zijn plasmafilters veilig?

Ja, plasmafilters zijn veilig voor gebruik in huis, hoewel sommige soorten plasmafilters ozon kunnen produceren als bijproduct, wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid bij blootstelling aan hoge niveaus.

0 0

Wat is een Plasmafilter?

Een plasmafilter is een type luchtfiltratiesysteem dat gebruikmaakt van geavanceerde oxidatieprocessen om verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen.

0 0

Plasmafilter vragen

Vragen over Plasmamade

Wat is een Plasmamade plasmafilter?

Een Plasmamade plasmafilter is een luchtfiltratiesysteem dat gebruikmaakt van geavanceerde oxidatieprocessen om verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen.

0 0

Wat zijn de voordelen van een Plasmamade plasmafilter?

Plasmamade plasmafilters kunnen een breed scala aan verontreinigende stoffen uit de lucht verwijderen, zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, en zijn over het algemeen energiezuiniger dan traditionele filters.

0 0

Hoe vaak moeten Plasmamade plasmafilters worden vervangen?

De levensduur van een Plasmamade plasmafilter is afhankelijk van het model en het gebruik ervan. Over het algemeen gaan Plasmamade plasmafilters langer mee dan traditionele filters, soms wel jaren voordat ze moeten worden vervangen. Het is echter aanbevolen om de instructies van de fabrikant (Plasmamade in dit geval) te volgen met betrekking tot het vervangen van de filter voor optimale prestaties.

0 0

Hoe werkt de geavanceerde oxidatie in Plasmamade filters?

De geavanceerde oxidatie in Plasmamade filters werkt door middel van ionisatie. De ionisatie creëert oxidanten die de schadelijke stoffen in de lucht afbreken tot minder schadelijke stoffen.

0 0

Antwoord niet gevonden? Neem contact op.

Heeft u uw antwoord niet gevonden? Voelt u zich dan vooral vrij om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@plasmafilter.nl. Wij reageren binnen één dag.

[contact-form-7 id=”4″]