Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

 • Transparante prijzen

 • Wij geven u graag advies

 • Gratis retour

 • Gratis verzending op alle orders

Inventum IPF800R Plasmafilter

Inventum IPF800R Plasmafilter

929,00

0 out of 5
Categorie:

Productbeschrijving

De Inventum IPF800R Plasmafilter – Frisse en gezonde lucht in huis

De luchtkwaliteit in huis is van groot belang voor onze gezondheid en ons welzijn. We brengen veel tijd binnen door, vooral in de wintermaanden, en het is daarom belangrijk om te zorgen voor schone en gezonde lucht in huis. De Inventum IPF800R plasmafilter is de oplossing voor een frisse en gezonde lucht in huis.

De voordelen van de Inventum IPF800R

De Inventum IPF800R plasmafilter is speciaal ontworpen om de lucht in huis te zuiveren. De filter verwijdert stof, pollen, schimmels, bacteriën en virussen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en je gezonder en prettiger woont. De filter is bovendien voorzien van een actief koolstoffilter, dat geurtjes neutraliseert en zorgt voor een frisse en aangename geur in huis.

De Inventum IPF800R is zeer gebruiksvriendelijk. De filter is eenvoudig te installeren en te onderhouden, zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Bovendien is de filter energiezuinig en geluidsarm, waardoor hij niet storend is in gebruik.

De technologie achter de IPF800R

Het filter maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van luchtfiltratie. De filter is voorzien van een plasmaclusterionisator, die positieve en negatieve ionen produceert. Deze ionen hechten zich aan verontreinigende stoffen in de lucht, waardoor deze worden geneutraliseerd en uit de lucht worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een gezonde en schone lucht in huis, die bijdraagt aan een betere gezondheid en een hogere levenskwaliteit.

De Inventum IPF800R – een investering in je gezondheid

De Inventum IPF800R plasmafilter is meer dan zomaar een luchtfilter. Het is een investering in je gezondheid en in de gezondheid van je gezin. Met de filter ben je verzekerd van schone en gezonde lucht in huis, wat bijdraagt aan een betere gezondheid en een hogere levenskwaliteit. Bovendien is de filter zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden, zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt.

GARANTIE & Service

Wettelijke garantietermijn

U ontvangt op alle producten de wettelijke fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Afhankelijk van het merk is er ook nog mogelijkheid voor aanvullende garantievoorwaarden. Wij zullen u hierover informeren bij de aanschaf van het product.

 

U kunt rekenen op onze Klantenservice

Naast de fabrieksgarantie kunt u na uw aankoop rekenen op onze klantenservice die graag uw vragen beantwoord rondom installatie, onderhoud en probleemoplossingen. Wij verkopen kokend water kranen sinds 2016 en kunnen u daarom van het juiste advies voorzien.

Het team van Plasmafilter.nl staat u graag te woord.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Laagste prijsgarantie, hoe werkt dat precies?  U wilt graag zeker weten dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe kokend water kraan, daar helpen we u dan ook graag bij. Zo controleren wij wekelijks alle prijzen van onze concurrenten. Vindt u online een prijs die goedkoper is dan uw winkelmandje? Neem dan contact met ons op voor onze laagste prijsgarantie en ontvang een cashback direct na uw aankoop.

 

We hebben een aantal voorwaarden opgesteld waar u rekening mee dient te houden bij deze actie:

  • U brengt ons bij voorkeur voor de aankoop op de hoogte, we passen de prijs direct voor u aan;
  • U kunt tot 7 dagen na de aankoop ook aanspraak maken op de laagste prijsgarantie;
  • De prijs betreft een geadverteerde prijs op de website van onze concurrent, geen eenmalige korting of offerte op maat;
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie.
  • Indien we de prijs niet kunnen matchen ontvangt u het aankoopbedrag retour, de retourvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Vragen over onze laagste prijsgarantie? Stuur een e-mail naar info@plasmafilter.nl of bel met 026 8080 681.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending


U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.


U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Wij zorgen voor een retourlabel zodat u hier geen kosten aan heeft.

Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden hierna binnen uiterlijk 5 werkdagen gecrediteerd op de bankrekening die is gebruikt voor de aanschaf van het artikel.

Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!