Keuken Experts   Filiaal in Nederland    Gratis retour

 • Transparante prijzen

 • Wij geven u graag advies

 • Gratis retour

 • Gratis verzending op alle orders

Bora Basic Actief Koolstof Filter Set (BAKFS)

Bora Basic Actief Koolstof Filter Set (BAKFS)

139,00

0 out of 5

Voor het zuiveren van uw kookluchten
Geschikt voor Bora Basic kookveld afzuiging BIU, BHU en BFIU
Levensduur ongeveer 1 jaar (ligt aan gebruik)
Origineel (nodig voor garantie)

Categorie:

Productbeschrijving

Bora Basic Actief Koolstof Filter Set (BAKFS)

De Bora Koolstof Filter BAKFS filters zijn ontworpen om de lucht in uw keuken te zuiveren en zijn geschikt voor gebruik met de Bora Pure kookplaat met afzuiging, waaronder de Bora Basic kookveld afzuiging BIU, BHU en BFIU modellen.

Met een gemiddelde levensduur van ongeveer 1 jaar of 150 uur (afhankelijk van het gebruik), bieden deze filters langdurige prestaties en helpen ze vervelende geurtjes te voorkomen. Het vervangen van de filters is eenvoudig.

Met deze originele filters voorkomt u niet alleen vervelende luchtjes in uw keuken, maar ook eventuele problemen met de garantie. Kortom, de filters zijn een onmisbaar onderdeel van uw Bora kookplaat en dragen bij aan een schone en frisse keukenomgeving.

Vervangen van de filters

Het vervangen van het Bora kookplaat filter is gemakkelijk en kan in slechts enkele minuten worden gedaan. Tevens is het belangrijk om het juiste type filter te kiezen dat past bij jouw specifieke Bora kookplaatmodel. Dit zorgt ervoor dat het filter goed werkt en de lucht in je keuken optimaal blijft reinigen.

Het is aanbevolen om het Bora kookplaat filter regelmatig te vervangen om de beste resultaten te behalen. Door het regelmatig vervangen van het filter, zorg je ervoor dat je kookplaat in topconditie blijft en dat de lucht in je keuken schoon en fris blijft. Dit draagt bij aan een gezondere leefomgeving voor jou en je gezin.

GARANTIE & Service

Wettelijke garantietermijn

U ontvangt op alle producten de wettelijke fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Afhankelijk van het merk is er ook nog mogelijkheid voor aanvullende garantievoorwaarden. Wij zullen u hierover informeren bij de aanschaf van het product.

 

U kunt rekenen op onze Klantenservice

Naast de fabrieksgarantie kunt u na uw aankoop rekenen op onze klantenservice die graag uw vragen beantwoord rondom installatie, onderhoud en probleemoplossingen. Wij verkopen kokend water kranen sinds 2016 en kunnen u daarom van het juiste advies voorzien.

Het team van Plasmafilter.nl staat u graag te woord.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Laagste prijsgarantie, hoe werkt dat precies?  U wilt graag zeker weten dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe kokend water kraan, daar helpen we u dan ook graag bij. Zo controleren wij wekelijks alle prijzen van onze concurrenten. Vindt u online een prijs die goedkoper is dan uw winkelmandje? Neem dan contact met ons op voor onze laagste prijsgarantie en ontvang een cashback direct na uw aankoop.

 

We hebben een aantal voorwaarden opgesteld waar u rekening mee dient te houden bij deze actie:

  • U brengt ons bij voorkeur voor de aankoop op de hoogte, we passen de prijs direct voor u aan;
  • U kunt tot 7 dagen na de aankoop ook aanspraak maken op de laagste prijsgarantie;
  • De prijs betreft een geadverteerde prijs op de website van onze concurrent, geen eenmalige korting of offerte op maat;
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie.
  • Indien we de prijs niet kunnen matchen ontvangt u het aankoopbedrag retour, de retourvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Vragen over onze laagste prijsgarantie? Stuur een e-mail naar info@plasmafilter.nl of bel met 026 8080 681.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending


U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.


U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Wij zorgen voor een retourlabel zodat u hier geen kosten aan heeft.

Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden hierna binnen uiterlijk 5 werkdagen gecrediteerd op de bankrekening die is gebruikt voor de aanschaf van het artikel.

Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!